Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Barcelonòmetre

18

Febr
2014

A Barcelonòmetre

per Rafa Burgos

On és La Pedrera?

A 18, Febr 2014 | A Barcelonòmetre | per Rafa Burgos

semafor_taronjaL’emblemàtic edifici de Gaudí al passeig de Gràcia romandrà amagat al llarg de tot el 2014. Cap problema, si és per netejar la façana. Malament, però, el disseny de la lona que cobreix les obres.

Els guies que ens dediquem a ensenyar-la tindrem ara més problemes per fer-ho, sobretot tenint en compte la solució duta a terme per la Fundació La Pedrera. Ja van llogar l’antic local de Mosella a Casa Viva quan, en un principi, aquell espai havia d’agilitar l’entrada de visitants a l’edifici. Ara, un gran anunci publicitari -em temo que n’hi haurà molts més al llarg de l’any- ens impedeix veure la segona pell que molts esperàvem. En fi, a fer caixa.

Comentaris

  1. Montse

    Sobre la lona de la Pedrera, totalment d’acord Rafa, a Barcelona em sembla que s’ha perdut el senti comú en algunes coses i que a canvi de diners tot val.L’Ajuntament tindria que marcar uns criteris per les lones publicitarias i no permetre el que s’ha fet a la Pedrera o el que Norit ha fet a les torres venecianes de pl. Espanya. Al meu entendre es una gran falta de respecte al nostre patrimoni.