Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

RUTES

Barcelona Mil700: el batec d’una ciutat Barcelona Mil700: el batec d’una ciutat Barcelona Mil700: el batec d’una ciutat

per Rafa Burgos

A 10, Jul 2013 | A | per Rafa Burgos

Barcelona Mil700: el batec d’una ciutat

Arran de tricentenari del setge de Barcelona, els proposem fer un recorregut pel barri del Born i els seus voltants. El nostre objectiu, però, no és pas altre que fer-nos una idea de com era el dia a dia de la nostra ciutat, ara fa tres segles.

Un viatge en el temps per mirar de conèixer com vivien els nostres avantpassats: com vestien, què menjaven o, fins i tot, com es divertien. Una dia a dia que va patir un fort sotrac l’11 de setembre de 1714. Una data imprescindible per mirar d’entendre la realitat catalana contemporània.

“Una dia a dia que va patir un fort sotrac l’11 de setembre de 1714.”

El nostre afany és oferir-los una mirada propera i divertida entorn la quotidianitat d’un dels barris amb més personalitat de Barcelona: el Born.

 

Article 5 del Decret de Nova Planta

5. Las causas en la Real Audiencia, se substanciarán en lengua Castellana, y para que por la mayor satisfacción de las partes, los incidentes de las causas, se traten con mayor deliberación, mando, que todas las peticiones, presentaciones de Instrumentos, y lo demás que se ofreciere, se haga en las Salas. Para lo corriente, y público, se tenga Audiencia pública, Lunes, Miércoles y Viernes de cada semana, en una de ellas, por turno de meses.

 
 
 
 
CONTRACTAR LA RUTA

Recorregut de la Ruta


VEURE MAPA MÉS GRAN

VEURE RUTA EN PDF