Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Rutes

skyline-bcn

Barcelona és un mosaic que conformen diferents barris, cadascun d’ells amb la seva pròpia personalitat. La transformació urbana de la ciutat ha anat sempre de la mà de grans esdeveniments: Exposició Universal de 1888, Exposició Internacional de 1929, Congrés Eucarístic de 1952, Jocs Olímpics de 1992 o Fòrum de les Cultures del 2004.

Si vols conèixer la història de Barcelona des de l’època romana fins a l’actualitat et proposem una manera didàctica i divertida de fer-ho. Tria una de les rutes que t’oferim i gaudeix d’un passeig inoblidable pels racons més amagats de la ciutat.

 

L’home no necessita viatjar per créixer; en si mateix porta la immensitat”

Chateaubriand

 

 

 

 • El barri burgés per excel·lència i l’escenari on s’enlairen les joies modernistes de Gaudí bé demana un bon passeig. La Pedrera, la Casa Batlló, la Sagrada Família o el Passeig de Gràcia són alguns dels atractius d’aquest districte barceloní. Recórrer els seus carrers és tasca obligada de qualsevol visitant. Això sí, amb el cap ben alt per no perdre’s cap detall.

  VEURE RUTES DE L’EIXAMPLE

 • Si pensem en un barri on la història i l’art es fusionen aquest és, sense cap mena de dubte, el Born. És per això que hi trobem la literària i gòtica Església de Santa Maria del Mar, la Llotja o museus com el de Picasso, el Born Centre Cultural o el MEAM. Una oferta cultural de primer nivell i al costat del port.

  VEURE RUTES DEL BORN

 • Fer un viatge en el temps a l’època medieval és tan senzill com desplaçar-se tan sols uns metres des del centre de la ciutat. La Catedral, l’Ajuntament, el Palau de la Generalitat o les muralles són alguns dels atractius que trobarem en perdre’ns pel barri Gòtic. Un entorn que encara conserva el caliu propi d’aquells segles i que ens fa sentir protagonistes de la història.

  VEURE RUTES DEL GÒTIC

 • El canvi del segle XIX al XX va ser clau per al món de l’art a Barcelona. La ciutat va ser l’escenari d’un moviment artístic, el Modernisme, que ha esdevingut imant turístic i enveja d’altres capitals europees. Arquitectes, artesans, escultors i pintors van anar a la una per fer realitat els deliris d’uns burgesos enriquits i amb ganes de deixar-ne constància. Com diuen molts estudiosos, l’autèntic Renaixement català.

  VEURE RUTES DEL MODERNISME