Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

RUTES

El Quixot i Barcelona Augusto Ferrer Dalmau Nieto (Barcelona 1964). Fuente: Internet El Quixot i Barcelona El Quixot i Barcelona Carrer de Cervantes

per Rafa Burgos

A 12, Ag 2013 | A | per Rafa Burgos

El Quixot i Barcelona

En un lugar de la Mancha, de cuyo nombre no quiero acordarme… Així comença una de les obres més universals de la literatura. Una indeterminació que Cervantes no va tenir en compte a l’hora de parlar de Barcelona. L’escriptor va conèixer la ciutat i la seva estada va quedar reflectida a les històries del Cavaller de la Trista Figura. L’estima amb què retrata Barcelona no és comparable a cap altre lloc que apareix al Quixot.
Llegir més..

Barcelona: salut i metges Barcelona: salut i metges Barcelona: salut i metges Barcelona: salut i metges

per Rafa Burgos

A 10, Ag 2013 | A | per Rafa Burgos

Barcelona: salut i metges

La ciutat de Barcelona és un referent internacional pel que fa a institucions i centres d’investigació en diferents especialitats mèdiques. Assolir aquesta fita no ha estat pas fàcil. Per entendre el procés els proposem una visita per conèixer algunes d’aquestes institucions, així com els cognoms més internacionals que ha donat la ciència a casa nostra.

Llegir més..

Born 360º Born 360º Born 360º Born 360º

per Rafa Burgos

A 09, Ag 2013 | A | per Rafa Burgos

Born 360º

Sabies que a la Ribera s’hi aixecava un dels palaus més impressionants de Barcelona? Coneixes la història dels genitals de posar i treure de la Font del Geni Català? Saps des d’on va sortir el primer tren de la Península? O que al Pla de Palau es va fer la primera fotografia d’Espanya? Els proposem una passejada pel Born a la recerca d’aquestes i d’altres respostes.
Llegir més..

Barcelona Mil700: el batec d’una ciutat Barcelona Mil700: el batec d’una ciutat Barcelona Mil700: el batec d’una ciutat

per Rafa Burgos

A 10, Jul 2013 | A | per Rafa Burgos

Barcelona Mil700: el batec d’una ciutat

Arran de tricentenari del setge de Barcelona, els proposem fer un recorregut pel barri del Born i els seus voltants. El nostre objectiu, però, no és pas altre que fer-nos una idea de com era el dia a dia de la nostra ciutat, ara fa tres segles.
Llegir més..